Är du redo för nästa resa? Om så är fallet kan dilemmat med att välja det bästa kortet vara ett hinder. För att hjälpa till att lösa detta problem har jag beskrivit fyra av mina bästa kreditkort för resor.

Bank Norwegian Credit Card

Det första kortet är Bank Norwegian Credit Card. Det här kortet är bra eftersom det inte har några avgifter för utländska transaktioner och 2 % cashback på alla köp. För resenärer i Kanada är den enda haken med detta fantastiska kreditkort att om du tar ut pengar från en bankomat som inte tillhör Bank Norwegian, debiteras du 3 dollar per uttag och 3 procent på alla andra uttag från bankomater!

Det här kortet kräver inte heller alltid en minimiinkomst eller kreditvärdighet för att få ett sådant kort. Du kan ansöka online och få ditt nya Bank Norwegian-kreditkort runt tre arbetsdagar senare.

Supreme Card World

Det andra kortet är Supreme Card World. Det här kreditkortet ger dig upp till 15 % cashback på onlineköp, men bara om du använder det för PayPal- eller Skrilltransaktioner. Det finns i princip inga avgifter på transaktioner som görs utomlands, vilket gör detta till ett utmärkt resekreditkort utan avgift för utländska transaktioner.

Dessutom erbjuder de gratis saldoöverföringar och kontantåterbäring i slutet av varje månad! För att registrera dig behöver du bara ladda ner deras app och ansöka direkt via den. Se till att korrigera din information eftersom de ibland inte skickar ut en bekräftelse via e-post om du inte anger felstavad information! Sedan jag fick mitt nya Supreme-kort för tre månader sedan har jag inte tittat tillbaka – det är överlägset mitt mest använda kort!

re:member flex

Det tredje kreditkortet är re:member flex. Detta är ett utmärkt reservkreditkort för alla som reser mycket utomlands. Anledningen till att jag älskar det här kortet så mycket är att det inte har någon årsavgift, till skillnad från många andra resekort. Det tar inte heller ut några avgifter för utländska transaktioner eller kontantuttag! För att ansöka behöver du bara ge lite standardinformation om dig själv och dina månadsutgifter. Ansökan tar ungefär trettio minuter att fylla i.

De skickar dig ett e-postmeddelande om de godkänner ditt konto. De erbjuder också automatisk kontantåterbäring varje månad som kan användas när som helst för framtida köp som görs hos denna specifika utfärdare (Walgreens). Om du letar efter ett bra startkreditkort för resordet här är ett bra alternativ!

Marginal Traveller

Det sista kreditkortet att överväga för resor är Marginal Traveller . En av de bästa funktionerna med just detta kort är cash back-procenten – upp till 10 % på alla köp. Det finns också ingen årsavgift eller avgifter för utländska transaktioner! Dessutom får du dina första två månader utan ränta om du betalar hela saldot under den tiden.

Om du vill ha belöningar är detta ett av de enda korten som har dem tillgängliga i Kanada. För att ansöka fyller du bara i ett onlineformulär och väntar cirka fem minuter på godkännande. Det är snabbt och enkelt!

Sammanfattning

Och där har du det – fyra idéer på bra kreditkort för resor! Lycka till med att välja ett som passar dina resebehov. Vill du ha fler tips så kan du spana in DN:s artikel om de vanligaste kreditkorten på den svenska marknaden.

Similar Posts