Att resa till New York är alltid spännande och resor med barn kan bli hur bra som helst. New York har många fina besöksmål som passar för hela familjen. Det gäller såklart att balansera det vuxna vill göra med något kul som passar de lite yngre. Nyfiken? Få mer information allt du kan göra i New York med barn.

Här kan du även läsa fyra aktiviteter som passar vuxna som barn.

1. Resa vid jul? Besök Dyker Heights

Julen i New York är magisk och även om julen på Manhattan är svårslagen finns det andra sätt att få julkänsla. Runt Dyker Heights, ett kvarter i Brooklyn dekoreras det något utöver det vanliga. Att gå runt med barn och uppleva dekorationerna ger verkligen en magisk julkänsla.

2. Central Park med barn

Central Park är nästan ett givet besök. Här finns massor med aktiviteter för barn. Vintertid går det att åka skridskor och dricka varm choklad. Ett minne barnen kommer att ha med sig hela livet. Sommartid går det att strosa runt och det finns även möjlighet att bada i pool.

3. Åka linbana till Roosevelt Island

Det är inte en av de vanligaste aktiviteterna men att besöka Roosvelt Island är definitivt ett avbrott för barnen. Att åka linbanan mellan Manhattan och Roosvelt Island är också lite av ett äventyr. Dessutom är det lite av ett budgetalternativ då resan är inkluderad i Metrocard som även gäller i tunnelbanan.

4. M&M´s World för att stilla sötsuget

På Times Square ligger M&M´s World som har allt som rör varumärket. I Sverige är godiset förbjudet men inte på grund av sockerhalten utan på grund av en juridisk tvist om rättigheter. Därför kan det vara extra kul att besöka butiken. Runt Times Square finns det även gott om andra godisbutiker som inte gör något barn, eller för den delen vuxen besviken.

Similar Posts